Lekker eten!

Onze Bed & Breakfast is gelegen in het centrum van het pittoreske dorpje Wouw. Vanaf de B&B heeft u een mooi uitzicht op de kerk van Wouw en bij het verlaten van de oprit staat u direct aan de rand van de markt. Op de markt vindt u maar liefst 3 restaurants.

In het pand In den Veehandel is eetcafe “de Huiskamer van Wouw” gevestigd. Hier kunt u terecht voor koffie met gebak, een drankje en een hapje in het cafe of op het terras of genieten van een heerlijk diner.
Liever Italiaans? Bij restaurant “de Pastabar” beleeft u Italie. In het hippe en trendy interieur geniet u van vers bereide pasta’s & pizza’s, antipasti en Dolce.
Bij restaurant “de Wouwse wereld” wordt eerlijk, seizoensgebonden gekookt. Dagverse kwaliteit van vlees en vis staat hoog in het vaandel. Op woensdag, donderdag en vrijdag kun je er bovendien genieten van een goede daghap voor een vriendelijke prijs.
Liever iets simpelers eten? Snackbar ’t Papboerke ligt om de hoek  en aan de andere kant van de kerk hebben we Time 2 Eat voor een lekkere Doner of pizza.

Inkopen doet u eenvoudig bij de bakker, slager of kaasboer om de hoek of bij de plaatselijke supermarkt op 100m loop afstand.

Voor meer informatie kunt u terecht bij de buren (lokale VVV).

Sportief!

Wouw bevat maar liefst 5 fietsknooppunten en is het middelpunt van vele fietsroutes. Uiteraard zijn die bij ons op te vragen. Op 10 minuten fietsen vindt u diverse mountainbike routes, varierent van makkelijk tot moeilijk. Voor de echte uitdaging is er de Col du Kragge. Dit, slechts 5km lange parcour, vergt een hoge mate van techniek en conditie van de mountainbiker. De bossen lenen zich ook uitermate goed voor een stevige wandeling over de Brabantse wal. U kunt mountainbiken of wandelen tot ver in Belgie. Nog niets gevonden wat u leuk vindt? Ga dan eens een dagje lekker golfen op de 18 baans golfbaan van Wouwse Plantage.

Roosendaal / Bergen op zoom

Op fiets afstand vindt u de gezellige steden Roosendaal en Bergen op Zoom. Liever kleding shoppen? Op 10 minuten fietsen ligt de Designer outlet Rosada.

Er op uit!

Breda

Bezoek Breda (20 min.) en zijn vele leuke winkeltjes en restaurantjes. 

Antwerpen / Rotterdam

Bezoek het mooie Antwerpen (30 min.) of ga lekker shoppen in Rotterdam (35 min.). 

Bruisend Wouw

Wouw is bekend om zijn actieve dorpsleven. Er worden dan ook regelmatig evenementen georganiseerd. Denk hierbij aan ‘Wouw on ice’, kermis, geraniummarkt, platenmarkt etc. Voor meer informatie over de activiteiten en bezienswaardigheden in Wouw kunt u kijken op de website van de gemeente Roosendaal.

Contact

Meer info